U¿ytkownik
Drodzy kibice i mi³o¶nicy tuningu!
Mamy bojowe zadanie do wykonania. Jedyny w Polsce kultowy egzemplarz Toyoty Celiki Coupe zostanie poddany gruntownej modernizacji, w wyniku której stworzymy bia³o-zielon± brykê. Nasza pierwsza fura bêdzie s³u¿y³a promocji klubu Lechia Gdañsk, Miasta Gdañska i Euro 2012.
Tego nie ma ¿aden klub pi³karski na ¶wiecie. W³asna, stworzona przez kibicow Lechii, klubowa bryka zapisze siê na d³ugo w historii futbolu.
Nasz wózek jest czerwony a ma byæ bia³o zielony. Oczywi¶cie to tylko uproszczenie. Oprócz nadania mu jedynych s³usznych barw i innych akcentów Lechii mile widziane s± elementy zwi±zane z Euro 2012 i z Gdañskiem. Im bardziej ekstremalna, nietypowa i nowatorska bêdzie przebudowa naszej bryki tym lepiej. Bêdzie grubo!
...czytaj dalej (naci¶nij wiêcej)
To co nas czeka w najbli¿szych miesi±cach to zakrojona na wielk± skalê akcja medialna, w której bêdzie móg³ uczestniczyæ ka¿dy z was! Bêd± nagrody!
A oto co planujemy w najbli¿szym czasie:
1. Konkurs na wirtualny tuning celiki
2. Konkurs na logo akcji BUDUJEMY KLUBOWE SAMOCHODY
Reszty szczegó³ów na razie nie zdradzimy. Gwarantujemy wam natomiast ¶wietn± zabawê!
Po bia³o-zielonym tramwaju przyszed³ czas na bia³o-zielon± brykê. Obie akcje maj± budowaæ pozytywny wizerunek klubu oraz promowaæ kulturalny doping.
Wiêcej szczegó³ów na www.autofutbol.pl
Moderator
Fajny pomys³
Osobi¶cie jestem sceptycznie nastawiony do tego pomy³su, no ale po¿yjemy, zobaczymy.
Go¶æ
SPOKO damy rade ja ju¿ mam bia³o - zielony samochód - TOYOTA YARIS. troche sie go pod rasuje i bedzie gitara !
no pomys³ nawet fajny